
کد خبر:۸۰۴۳۲۹
حصاری در گفتگو با دانشجو:
مردم مناطق زلزلهزده آذربایجان سیستم گرمایشی به اندازه کافی ندارند
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی گفت: وضعیت هوا در مناطق زلزله آذربایجان مساعد نیست و بیشتر مردم سیستم گرمایش ندارند.
علی حصاری، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: باوقوع زلزله در شهرستان میانه و گروههای جهادی بسیج دانشجویی به این مناطق اعزام شدند.
حصاری مطرح کرد: گروه جهادی بسیج دانشجویی استان آواربرداری ۵ روستا حلمسی، گاوینه رود برزیق، قشلار، اشلار را برعهده گرفتند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی تصریح کرد: در این راستا، چون روستای ورنکش شهرستان میانه خسارات زیادی دیده بیشترین تمرکز نیروهای جهادگر و امدادی در این منطقه بود تقریبا نیروی کمکی به روستاهای ذکر شده اعزام نشده بود.
وی در ادامه افزود: بعضی از مسئولین در مصاحبهها اعلام کردند که مردم مناطق زلزله زده در سرما نمانده اند در صورتی که وسایل گرمایشی در دسترس مردم قرار نگرفته است.
حصاری یادآور شد: وضعیت هوا در مناطق زلزله آذربایجان مساعد نیست بیشتر مردم سیستم گرمایش ندارند خیلیها هنوز در ماشینهای خود میخوابند و یا وسایل گرمایش به اندازه کافی نیست.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: آواربرداری در بعضی روستاها با دست انجام میشود و هنوز ماشینهای مکانیکی به این مناطق ارسال نشده است.
وی افزود: مدیریت بحران به خوبی انجام نمیشود حدود هزار هیتر برقی از سوی آستان قدس رضوی و دولت برای مناطق زلزله زده ارسال شده، اما هنوز با گذشت چند روز هنوز به دست مردم نرسیده است.
حصاری در ادامه تاکید کرد: تعداد چادرهای که در اختیار مردم مناطق زلزله زده قرار دادند کافی نیست و همچنین خیلی از احشام در سرما به سر میبرند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی اظهار کرد: قرارگاه جهادی شهید فرهاد نعمتی به همت بسیج دانشجویی استان در مناطق زلزله زده تشکیل شده است و دانشجویان دانشگاه های، فنی حرفه ای، آزاد، دانشگاه تبریز، جلفا نیروهای جهادی خود را به این مناطق اعزام کردند.

لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.